Här kan du bara vara

En dröm blir verklig

Marias historia

Parlaro utveckling

Mina präglingar började tidigt i livet. Jag har växt upp med en psykiskt sjuk mamma och det har påverkat mig och mitt sätt att bemöta livet. Mina ”glasögon” mot världen har varit att livet är något tufft som ska hanteras. Som liknelse känns det som jag har fällt upp jack-kragen och kämpat mig fram i snålblåsten.

Men genom mycket arbete med mig själv, både genom professionell hjälp och andlighet, har jag idag bytt ut mina ”glasögon”. Äntligen har livet blivit något jag kan njuta av. Här finns så mycket kärlek och glädje att ta del av, och framför allt kommer den inifrån. Det är som att det jag sökt efter hela tiden funnits inom mig och bara väntat.

 Jag vill med min erfarenhet och utveckling få dela med mig och ge ett verktyg till andra människor i deras utveckling här i livet.

Någonting jag brinner för är att få hjälpa andra att hitta sin inre drivkraft här i livet. Det där som gör att livet känns så mycket enklare.
Som i mitt exempel. I säkert 20 år har jag sagt att jag vill gå i pension, men med pension menar inte jag att jag vill sitta hemma och ta det lugnt. Jag ville ur ekorrhjulet och få göra det jag brinner för.
Sommaren 2019 sa jag upp mig från ett jobb som fick mig att må så dåligt. Det stod mellan att sluta eller själv bli sjuk och då blev valet till sist inte så svårt. Jag hade tagit reda på vad jag skulle få ifrån A-kassan och visste att jag skulle klara mina utgifter, jag skulle iaf inte behöva lämna mitt hem.
Så när jag väl slutade så insåg jag att nu hade jag gjort det läskigaste redan, jag hoppade av ekorrhjulet och hade ingenting klart framöver i mitt liv.
Men samtidigt, vilken frihet!
Det tog ett tag att få till alla pusselbitar som jag behövde men hade hela tiden fokus på mitt mål, att få jobba med min framtidsdröm. Så en dag i december 2020 så landade jag på Pärlarö gård. Det känns som att alla mina tidigare jobb och erfarenheter har lett till just detta, det känns så magiskt.
En period när jag inte visste hur det skulle gå så tänkte jag att jag måste in i ekorrhjulet igen, men det min kropp skrek till mig då var helt otroligt. Jag kände mig som en treåring som bara ville slänga sig på golvet och skrika: JAG VILL INTE!!!
Tänk nu att jag kan få vara med i andra människors liv när de skapar sin framtid. Jag menar inte att varje person ska säga upp sig och flytta, för det här var min resa. Jag vill se andra hitta sin uppgift här i livet om det så bara är att ändra ett beteende som idag gör att dom inte mår bra där dom befinner sig. För nu pratar vi MAGI. Det känns i hela kroppen när det är rätt. 

Förutom min uppväxt med min mamma som led av psykisk sjukdom, har jag jobbat 10 år inom socialpsykiatrin. Jag har sen efter mycket jobb med mig själv utbildat mig till livscoach och yogaledare.

 

Min mission

På Pärlarö  wellness ska alla få känna sig unika och bli sedda för den de är. 

 

Parlaro Mia Svensson

Maria Svenson – coach och grundare av Pärlarö wellness.