våra tjänster

Vi erbjuder utveckling för dig

Utveckling för ditt ”jag”

Workshop

Finns det något mer inspirerande än utveckling!? Vi bär på många gamla tankar och mönster med oss i vardagen utan att reflektera över det. Min erfarenhet är att ju mer jag utvecklar mig desto mer fri känner jag mig. Våra workshops riktar sig till dig som är intresserad eller i behov av en förändring. Här finns möjligheten för dig att så ditt frö till din framtid.
Håll utkik i vårt kalendarium.

Retreat

Ta ett lugnt och djupt andetag, känn vad det gör med din kropp och ditt sinne. På vår retreat handlar det inte om att prestera utan enbart att vara. Vi landar, yogar, tar promenader och njuter av naturen. Har vi tur träffar vi andra trevliga själar här som också bidrar till att vistelsen blir fantastisk – ett gott skratt är inte att underskatta. Självklart finns det också utrymme för den som vill dra sig undan för en skön vila och bara njuta.
I vårt kalendarium hittar du nästa inplanerade retreat.

Livscoachning

Har du reflekterat över dina beteendemönster? Många av våra präglingar kommer från tidig barndom, och det vi lärde oss då följer ofta med in i vuxenvärlden. Vi reflekterar inte ens att vi kan göra saker på ett annorlunda sätt. Det är som att vissa tankemönster har blivit en slags sanning för oss. Känner du att du har fastnat i en situation eller ett beteende och vill göra en förändring?
Tveka inte att höra av dig.
Kostnad: 750 kr/tim

 

 

Onlinekurser

I kursbiblioteket hittar du webbkurser där du kan jobba med dig själv i din egen takt.
Här finns också meditationer och andningsövningar.

 

Parlaro utveckling