Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ett liv i balans – stresshantering

mars 25, 2023 | 09:00 - 17:00

795kr

Vårt vardagliga livs pussel räcker inte alltid till för oss, vi känner ofta att vår energi tar slut långt innan dagen gör det. Vad skönt det skulle vara om vi kunde ge oss själva fler timmar på dygnet så vi hann med allt vi vill göra.
På sätt och vis kan vi det också, genom att titta på vad som tar vår energi. Och då menar jag inte bara genom att vi har för många saker vi ”måste” göra utan också ”varför” vi gör dom. I min mening är ”varför” en mycket större orsak till utmattning och utbrändhet än att vi har för mycket att göra. När lärde vi oss att lyssna på oss själva och känna efter vad vi egentligen behöver.
Ett liv i balans är en dag där vi tillsammans utforskar vårt livs pussel samtidigt som du får en chans att titta på ditt beteendemönster och din inre kritiker som kanske styr dig. Vi varvar frågor och samtal med meditation, andningsövningar och yoga och känner inåt. Förhoppningsvis hittar du en pusselbit som gör att du kan se på saker med andra ögon och du kan göra andra val i vardagen. Ett steg i taget på dina villkor.
När: 25/3
Tid: kl 9-17
Pris: 795 kr
Kursledare: Mia Svensson från Pärlarö Wellness
Antal: max 12 st, minimum 4 st

Anmälan görs på yogashala.se
För frågor och funderingar, vänligen maila mig på mia@parlaro.se

Frukt och thé ingår under dagen. Vi kommer ha en lunchrast på 45 min där du kan välja att gå ut och äta eller ta med till studion, micro finns att värma mat i.
Kom i sköna kläder som du även kan göra mjuk yoga i.

Detaljer

Datum:
mars 25, 2023
Tid:
09:00 - 17:00
Kostnad:
795kr
Evenemang Kategori:
Webbplats:
www.parlaro.se

Plats

https://www.yogashala.se/
Esplanaden 18
Sundsvall, 85236 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *